/channels/public/www/helsingintuomiokirkko/fi/artikkeli

Naisten pankin virsi-iltamat

Tuomiokirkkoseurakunta

03.09.2019 klo 18:00 - 19:30 Helsingin tuomiokirkon krypta, Kirkkokatu 18, 00100 Helsinki

Haluatko tehdä jotain maailman köyhimpien naisten puolesta? Tule Naisten pankin virsi-iltamiin ti 3.9. klo 18 Tuomiokirkon kryptaan! Illassa pääset toivomaan yhdessä laulettavia virsiä ja kertomaan lyhyesti virsitoiveestasi. Mukana laulamassa ja laulattamassa kirkkoherra Marja Heltelä ja kanttori Anna Pulli-Huomo. Virsien lomassa Naisten pankin kuulumisista kertoo päätoimittaja emerita Reetta Meriläinen. Kahvia tarjolla klo 17.30 alkaen. Toimintaa voit tukea ostamalla Naisten pankin tuotteita ja osallistumalla tilaisuuteen 10 euron hintaisella vapaaehtoisella ohjelmamaksulla. Lisää Naisten pankin toiminnasta naistenpankki.fi.

Kirkko on avoinna joka päivä klo 9-18.
Aukioloajoista näet, milloin voit tutustua Tuomiokirkkoon osallistumatta tilaisuuksiin. Kalenterista näet kirkossa järjestettävät tilaisuudet. Tervetuloa mukaan!