YK:n päivän jumalanpalvelus Tuomiokirkossa

Tuomiokirkkoseurakunta

24.10.2019 klo 10:00 Helsingin tuomiokirkko, Unioninkatu 29, 00170 Helsinki

YK:n päivän jumalanpalveluksessa puheen pitää artikkelitoimittaja, rovasti ja rauhanturvaajien sotilaspappina Libanonissa työskennellyt Jussi Rytkönen, liturgina johtava kappalainen Maija Kuoppala. Musiikista vastaavat kanttori Inka Kinnunen, Lähde-kuoro Matti Turusen johdolla solisteinaan Jenny Liebkind, Burhan Hamdan ja Mouafak Barafi. Jumalanpalvelus on kaksikielinen (suomi-englanti).

Jumalanpalvelusta voi seurata suorana lähetyksenä Kirkko Helsingissä -Youtube-kanavalla.

Jumalanpalvelus järjestetään yhteistyössä Suomen YK liiton ja Kristillisen Rauhanliikkeen kanssa.

Jumalanpalveluksen jälkeen Kryptassa on tarjolla kahvia. Kulku Kryptaan kirkkosalista hissillä tai osoitteesta Kirkkokatu 18.

Kuva Nuua Kosminen.

Helsingin tuomiokirkko
Unioninkatu 29, 00170 Helsinki
tuomiokirkko.srk(at)evl.fi