Café Krypta

Kesäisin Tuomiokirkon kryptassa toimii seurakunnan oma kahvila Café Krypta. Krypta sijaitsee kirkon alapuolella osoitteessa Kirkkokatu 18. Sisäänkäynti on sekä Kirkkokadulta että hissillä Tuomiokirkon kirkkosalista.

Café Kryptassa voit nauttia kahvilaherkkuja sekä virvokkeita tunnelmallisessa miljöössä tai ottaa ne mukaasi. Kahvila on avoinna kesä-elokuussa 2020 arkisin klo 11-17. Vegaaninen keittolounas on tarjolla klo 11-15. Keittolounaan hinta on 8 euroa, sis. keiton, sämpylän, levitteen, veden ja kahvin/teen.

Viikoittain vaihtuvan lounaslistan löydät Facebook - sivustoltamme.

Café Kryptan elintarvikevalvonnasta löydät tiedot Oiva-raportilta.

Kryptassa pääsee kesäisin nauttimaan vaihtuvista taidenäyttelyistä, joihin on vapaa pääsy. Kesällä 2020 Bertel Gardbergin elämäntyö - näyttely on esillä Kryptassa elokuun ajan 4.8. alkaen.

Helsingin tuomiokirkko
Unioninkatu 29, 00170 Helsinki
tuomiokirkko.srk(at)evl.fi

Café Krypta (avoinna kesä-elokuussa)