Valtiopäivien ekumeeninen avajaisjumalanpalvelus - suorana verkossa

Tuomiokirkkoseurakunta

Kalenteri ja kellosymboli03.02.2021 klo 12:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliHelsingin tuomiokirkko, Unioninkatu 29, 00170 Helsinki

Pääset mukaan jumalanpalvelukseen tästä linkistä.

Tänä vuonna valtiopäivien ekumeenisen avajaisjumalanpalvelukseen on mahdollista osallistua vain etänä suoratoiston välityksellä sekä radiossa.

Pääset mukaan tilaisuuteen:

* Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan Youtube-kanavalla

* Tuomiokirkkoseurakunnan Facebook-sivun kautta

* radion välityksellä valtakunnallisilla Järviradion taajuuksilla. Helsingissä tilaisuutta voi kuunnella taajuudella 103,1MHz tai verkossa tämän linkin kautta. Täältä löydät valtakunnalliset taajuudet.

Jumalanpalveluksessa liturgeina toimivat kappalainen Sirkka-Liisa Raunio Helsingin tuomiokirkkoseurakunnasta ja kappalainen Fred Lindström Johannes församlingista. Jumalanpalveluksessa avustavat kirkkoherra Markku Salminen Helsingin ortodoksisesta seurakunnasta, hiippakunnan asiainhoitaja isä Marco Pasinato katolisesta kirkosta ja majuri Saga Lippo Pelastusarmeijasta. Tekstinlukijana avustaa eduskunnan puhemies. Musiikista vastaavat Tuomiokirkkoseurakunnan urkurina johtava kirkkomuusikko Anna Pulli-Huomo ja kanttorina dir. mus. Harri Viitanen. Jumalanpalveluksen musiikissa avustaa Tuomiokirkon kamarikuoro Viva vox Hiski Walleniuksen johdolla. Verkkokeskustelijana Tuomiokirkkoseurakunnan pappi Joona Salminen.

Jumalanpalveluksessa kolehti kerätään Yhteisvastuulle. Tänä vuonna lahjoituksen voi halutessaan antaa mm. verkossa Yhteisvastuukeräyksen seurakuntakohtaisella sivuilla tai PayPalilla 14789. Keräystuotoilla puolustetaan vähävaraisia ikäihmisiä.

Helsingin tuomiokirkko
Unioninkatu 29, 00170 Helsinki
tuomiokirkko.srk(at)evl.fi

Café Krypta (avoinna kesä-elokuussa)