Kesäkauppa Cathedral Shop myy matkamuistoja ja lahjatavaroita

Tuomiokirkkoseurakunta

28.05.2019, 12:01 /  päivitetty 28.05.2019, 12:04
Helsingin tuomiokirkon omasta kesäkaupasta löydät kristillisiä koruja, koriste-esineitä ja lahjatavaroita. Myynnissä on myös matkamuistoja Helsingistä sekä laaja valikoima kotimaisia käsityötuotteita.
Tuomiokirkkoseurakunnan Cathedral Shop-matkamuistomyymälä. Kuvassa pöytiä joilla erilaisia matkamuistoja, kuten kortteja ja avaimenperiä ja pikkutavaroita. Taustalla seinällä magneetteja.

Tuomiokirkon tasanteen sivupaviljongissa Tapulissa toimii kesäkauden aikaan seurakunnan kesäkauppa. Cathedral Shop Tapuli palvelee matkailijoita sekä kaupunkilaisia myyden Helsinki-aiheisia matkamuistoja ja postikortteja, mutta myös suomalaisia käsitöitä. Niillä voi hyvin muistaa vaikkapa ripille pääsevää sukulais- tai kummilasta tai syntymäpäiväsankaria.

Tapulista voit ostaa mukaan myös kahvia, teetä, Kolmen kaverin jäätelöä ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan limua. Kaupan yhteydessä on myös muutama pöytä, mikäli haluat nauttia virvokkeita paikan päällä. Tuomiokirkon portaat tarjoavat aitiopaikan nauttia päivästä Helsingissä.

Tapuli sijaitsee Senaatintorilta katsottuna Tuomiokirkon tasanteen vasemmassa kulmassa omassa rakennuksessaan. Kesäkauppa on avoinna lokakuun alkuun asti ma-la klo 10–17 ja su klo 11.30–16.


Helsingin tuomiokirkko
Unioninkatu 29, 00170 Helsinki
(09) 2340 6120
tuomiokirkko.srk(at)evl.fi

Café Krypta (avoinna kesä-elokuussa)
Kirkkokatu 18, 00170 Helsinki